8 Onweerstaanbare Unicorn cadeaus

Sinds een poosje is de eenhoorn of unicorn weer enorm populair. Het mythische fantasiebeest is te koop als speelgoed, accessoire of om mee te knutselen. Vind jij ze stiekem net zó leuk als je dochter, kleinkind of nichtje?

Weet je, je bent niet de enige. Juist bij volwassenen roept de eenhoorn nostalgische gevoelens op. Het ziet ernaar uit dat ze voorlopig nog niet uit het straatbeeld verdwijnen dus.

Maar wist je dat er ook echt eenhoorns geleefd hebben vroeger? 29.000 jaar geleden dwaalden ze over de steppes van Siberië. Deze had wel een ander uiterlijk dan het fabelachtige figuur dat wij nu kennen, de glittermanen en regenboogkleuren zijn er pas later bij bedacht.

Wij snappen het goed en zijn zelf ook enorm fan. Je vindt dan ook veel leuke unicorn producten in onze shop. We hebben hieruit een top 8 samengesteld van leuke cadeautjes voor jezelf of een ander.

 1. Borduurpakket viltkussen

Dit kussen van Rico Design staat met stip op nummer 1! Want wat een leuk item voor op de kinderkamer. Hier zult je nog lang plezier van hebben.

Met de kruissteek tover je een kussenhoes van vilt om tot een woonaccessoire met een hoog schattigheidsgehalte. De materialen zoals het borduurgaren, het vilten kussengeraamte, de instructie en een naald zijn inbegrepen.

Bekijk hier meer producten ter decoratie van je interieur

 2. Eenhoorn lappenpop

‘Wat een dotje!’ Hoe fijn is het voor de allerkleinsten als er ook nog eens met de eenhoorn gekroeld kan worden? Deze eenhoorn uit het boek ‘Gehaakte lappenpoppen’ is gehaakt met Stoned Washed, een superzacht garen van Scheepjes met een te gek effect!

Bestel het hier

3. Krimpie Dinkie

Krimpie Dinkie is terug! Je kent het vast nog van vroeger.

Voor deze leuke eenhoornset hebt je alleen nog een oven nodig! De eenhoorns zijn voorgedrukt. Knip ze uit en als ze helemaal mooi ingekleurd zijn dan kunnen ze de oven in! Het krimpproces blijft fascinerend om naar te kijken! De eenhoorns worden namelijk 7x kleiner.

4. Eenhoornstof

Rico Design, van nummer 1, laat steeds dezelfde eenhoorns terugkomen op alle eenhoornproducten! Slim! Zo kun je alles op elkaar afstemmen. Het eenhoornmotiefje is verkrijgbaar op tricotstof, PVC-materiaal (regenafstotend) en opkatoen! Tof hè?! Je kunt er dus eindeloos mee aan de slag.

Zoek je stofjes bij elkaar:

 5. Eenhoornlabeltje borduren

Nog een borduurideetje. Dit keer op karton. Voor als je nog niet uitgeborduurd bent. De pakketjes van Rico maken alles veel feestelijker.
In 1 pakketje zitten 8 kartonnetjes, 3 strengen borduurgaren en een naald. Klaar om mee aan de slag te gaan dus. Ook leuk om er een slinger mee te maken.

Bekijk hier meer leuke pakketjes:

6. Strijkkralenset

Strijkkralen zijn een gouwe ouwe en passen helemaal in de nostalgische gevoelens die de eenhoorn bij ons oproept.

Bij deze set leg je het patroonpapiertje onder het doorzichtige plastic en een kind kan de was doen. Maar let op met kleine kinderen natuurlijk, zij kunnen de kraaltjes in hun mond stoppen. Gebruik het eindproduct als onderzetter, hanger of decoratie. Een heerlijk roze cadeau!

7. Eenhoornpin

Combineer verschillende spelden en pins met elkaar voor een hippe look.

8. Eenhoornsponsjes van Creative Bubble

Werk je afwas weg met een eenhoorn!

Speciaal voor de haaksters nemen we toch ook deze (kerst) eenhoorn op in deze top 10! Want wil je een nieuwe haakervaring? Haak dan eens met Creative Bubble. Het garen haakt makkelijker dan je op het eerste gezicht denkt. Echt een aanrader! Haak de eenhoorn in andere kleurtjes en je tovert zo een lente unicorn bij de afwas!

Bekijk hier alle kleurtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven