Podcast & Vlog

Inspiratie

Ik neem je graag mee, op mijn persoonlijke weg naar een leven waarin ik probeer zoveel mogelijk mindful te zijn en doelbewuste de mooie dingen in het leven te zien. In deze hectische, veeleisende en overprikkelende wereld streven we ernaar om even pauze te nemen, stil te staan en de betekenisvolle schoonheid van kleine momenten te ontdekken.

Deze podcast en vlog zijn een soort dagboek van mijn ontdekkingsreis. Ik zal delen hoe ik in het leven sta en hoe handwerken daar ook een belangrijke rol in speelt. Door middel van diepgaande gesprekken, reflecties en praktische tips, hoop ik te inspireren om ook jouw pad naar bewuste geluksmomentjes te vinden.


#1: Hoe ik tijdens een storm aan de palen van ons afdak hing.

De manier waarop je opgroeit, heeft effect op hoe je later in de wereld staat. Omdat mijn jeugd anders is geweest dan voor de meeste mensen herkenbaar is, neem ik je in deze vlog op vogel vlucht mee op mijn reis door mijn bijzondere jeugd in de verschillende buitenlanden.

#2: Daar zat ik, tranen liepen over mijn wangen

Ik was totaal de connectie met mijn gevoel kwijt, en deed alles op de automatische piloot. Hoe ik van een wandelend hoofd, naar in connectie met mijn gevoelsleven ging.

#3: Daar stond ik in Parijs in de armen van een vreemde man.

Hoe ik mijn hart volgde en in Parijs belandde en hoteldebotel verliefde werd.

Scroll naar boven