New site! Like it?

Knetterrr hard gewerkt afgelopen maanden aan onze nieuwe site. Wat is dat een rot werk zeg! Maar ja, de oude was echt niet meer van deze tijd. Dus moest echt op de schop.

Zij (is "site" manlijk of vrouwelijk? Die van ons is duidelijk vrouwelijk 😉 ) moest duidelijker, strakker, vrolijker, overzichtelijker, maar vooral gekoppeld aan ons kassa systeem.

Dit laatste is natuurlijk vooral belangrijk voor de voorraad, hier hadden we nogal eens problemen mee. Werd iets in de winkel uitverkocht kon je er donder opzeggen dat het de volgende dag in de webshop bestellingen zat. Wat extra werk met zich mee bracht.

Hoe begin je zo iets? 

Plannen en ontwerpen maken. Dat vind ik het leuke deelstuk. Het internet afstruinen en van alle site die je tegen komt de leukste dingen pikken. Schetsen, kleuren en tekenen. Heerlijk! 

Toen kwam het ingewikkelder deel. Mensen zoeken die precies kunnen maken wat ik ontworpen had, dat was nog niet het aller moeilijkst. Ik heb een perfect team om me heen gevonden van bv een schrijfSTER, een site & logo ontwerpSTER, een echte webbouwSTER (die had het nogal eens zwaar, dan moest hij mij wat in Jip & Janneke taal uitleggen.... 😉

Maar wat voor mij het lastigst was, als ongeduldig typje was het wachten. 

Wat super spannende en zeer leuke dag was, was het fotograferen en filmen voor de site. We hadden de leukste plannen met een piloot en een prachtig model. Al het geluk was met ons die zaterdag, want het woei bijna niet. Je kunt geen droon vliegen als het (hard) waait. Nu weten de mensen die bij ons geweest zijn dat we in de polder zitten..... en tja het waait hier best wel vaak. Maar zoals gezegd, in episch centrum Wagenberg was het perfect. De piloot vloog zijn droon en filmde de prachtigste filmpjes, het model lachte lief en verkleedde zicht steeds weer braaf in alle toffe jurkjes uit de nieuwste collectie van Tante Betje uit Oosterhout (moet je echt een keer heen! Vergeet haar dan niet de groeten van ons te doen). Moe maar zeer tevreden hadden we na een paar uur genoeg Giegs aan bruikbaar materiaal. Hier zie je een impressie van die dag.

Ik fluister in het begin van het filmpje, dat heb je vast wel gemerkt. Dat komt omdat ik het voor de 3de keer over deed en mijn auto wassende buurman toen toch echt begon te kijken wat ik daar allemaal uitspookte. 🙂

De site is nog niet helemaal gevuld. We blijven nog even doorwerken achter de schermen om dit asap voor elkaar te krijgen. Mocht je iets zoeken wat je eerder wel vond en nu niet te vinden is, vraag ons er dan even naar.

Ik zou het heel tof vinden als je laat weten wat jij van onze nieuwe look vind! Laat een berichtje achter door op deze blog te reageren. Ook tips & Tops hoor ik graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven