Algemene voorwaarden

Privacy

Atelier Bonita-Loka gaat uiterst zorgvuldig met je persoonsgegevens om. We zullen je persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de afhandeling van je aankopen.

Bestellen

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een order bevestiging per email. Heb je deze niet binnen 24 uur ontvangen en staat deze ook niet bij je ongewenste mail, neem dan contact op via info@bonita-loka.nl.

Indien je hebt gekozen om de bestelling te voldoen via IDEAL of PayPal volg je de aanwijzingen op en sturen we je bestelling binnen 3 werkdagen naar het opgegeven afleveradres. Indien je hebt gekozen om de bestelling vooraf zelf over te maken, dient het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen op rekening van Atelier Bonita-Loka te zijn bijgeschreven. Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven, dan ontvang je eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan nog niet bijgeschreven, dan vervalt je bestelling en gaat het artikel terug in de verkoop.

Nadat Atelier Bonita-Loka het verschuldigde bedrag heeft ontvangen, verzenden we je bestelling binnen 3 werkdagen, tenzij het een op maat gemaakt artikel betreft. Daarvan ontvang je bericht.
Heb je er voor gekozen om de bestelling af te halen, dan zal Atelier Bonita-Loka binnen 3 werkdagen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Van elk artikel is er een op voorraad, tenzij anders vermeld.

Kleuren

De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit i.v.m. de verschillende schermresoluties van elke computer.
 

Op maat gemaakte artikelen

Nadat we duidelijke afspraken hebben gemaakt over kleur, afmeting, prijs en levertijd, zenden we je een link toe. Via het webwinkelsysteem bevestig je de opdracht. Na betaling wordt je artikel gemaakt en verzonden.

Een geboortevlag voorzien van naam is ook een op maat gemaakt artikel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gewenste naam.

Heb je een klacht na ontvangst, dan zal er in overleg naar een passende oplossing worden gezocht. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden.

Verzenden

We verzenden met MyParcel.
Bestellingen boven de €50,- binnen Nederland worden gratis verzonden.
Per product hebben we een selectie gemaakt of het door de brievenbus kan of in een pakket verzonden moet worden.
Brievenbuspost: €3,50
Pakketpost: €4,95

België/ Duitsland
Verzendkosten: € 8,50

De internationale verzendkosten staan vast, ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

Ruilen en retourneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Hier vind je een retourformulier. Print deze uit en vul alle gevraagde gegevens in. Voeg dit formulier toe aan het pakket, anders kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt.
  • Dit handige retourformulier gebruik je om eenvoudig spullen terug te sturen naar Bonita-Loka. Het formulier open je met met Acrobat Reader. Download het retourformulier hier.
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor, dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen als ze gebruikt zijn, de verpakking kapot is of de artikelen beschadigd zijn.

Retouradres:

Atelier Bonita-Loka
Afdeling Klantenservice
Vogelstraat 23 SCH
4845 PA Wagenberg

Je retour wordt na ontvangst van je pakket per e-mail bevestigd. We storten retourbedragen binnen 7 werkdagen naar je terug.

Aansprakelijkheid

Bij normaal gebruik, waar het artikel voor bedoeld is, mag je een normale levensduur met de normale slijtage verwachten. Atelier Bonita-Loka is niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen.

Hoewel Atelier Bonita-Loka elke bestelling met de grootst mogelijke zorg verpakt, is Atelier Bonita-Loka niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending.

Atelier Bonita-Loka is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de adresgegevens en verzendt de bestelling naar het door jou opgegeven adres.

Overmacht

In geval van overmacht zoals ziekte, ongeval of brand kunnen deze voorwaarden wijzigen.

Zakelijke gegevens

Atelier Bonita-Loka staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda

KvK: 60230770

BTW: NL 169696248B01

IBAN: NL83 ABNA 0460 7520 73

BIC: ABNANL2A  

 

Atelier Bonita-Loka

Vogelstraat 23 SCH

4845 PA Wagenberg

+31 (0)6 83169120

info@bonita-loka.nl

Scroll naar boven