Bonita-Loka gaat stoppen als stenen winkel en workshop paradijs

Bonita-Loka bestaat 4 jaar op deze locatie. Een reden tot feest en ook tot bezinning.

Zoals je misschien wel weer, zat ik een jaar of 2 geleden, tegen een burn-out aan. Ik heb daarna bewuster met mijn energie om leren gaan. Hierdoor ben ik me stapje voor stapje bewust geworden van het feit dat ik op de automatische piloot functioneerde. Bonita-Loka leidde mij. Ik heb alles aan de kant gezet om dit bedrijf tot een succes te laten worden. En hoewel het me prachtige momenten heeft gebracht, kwam ik tot de conclusie dat het bedrijf zoals het er nu staat, mij niet gaat lijden naar het pad van ontwikkeling dat mij persoonlijk boeit.

Daarom ben ik begin dit jaar op zoek gegaan naar een ‘adoptie moeder’. Na enkele mooie gesprekken had ik een klik met twee super lieve mensen die hun droom waar wilden maken. Alles leek in kannen en kruiken, maar door de Corona en veranderde alles. Ze besloten de stap niet te wagen.

Hierdoor heb ik besloten dat de stenen winkel en het workshop paradijs gaat stoppen. En de Bonita-Loka stijl online verder uit te werken en alleen eigen patronen en pakketten aan te bieden. Niet alleen van www.bonita-loka.nl, maar ook van www.tuimelaarhaken.nl.

Ondertussen ben ik een opleiding gaan volgen tot therapeutisch holistisch kindercoach. Ik wil toch weer terug naar mijn roots; de kinderen (ik was kinder-ergotherapeut). Daar ligt mijn hart nog heb ik gemerkt.

Vanuit het verleden weet ik dat voor mij is juist de combi tussen iets met mijn handen en iets met mijn hoofd doen zo belangrijk is. Daarom vind ik het handwerken ook juist zo ontzettend fijn en rustgevend. Bonita-Loka helemaal aan de kant zetten wil ik dus niet.

Van 2 t/m 25 september zal er daarom OPHEFFINGSUITVERKOOP zijn in de winkel. De winkel is woensdag, donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 15.00.  Vanaf 26 september is de winkel definitief gesloten. Naast garens, stoffen en fournituren zullen er ook naaimachines, kasten, tafels en stoelen verkocht worden. Kom dus zeker langs om je slag te slaan!

Ik wens je een heel fijn weekend!

Liefs Ester

2 gedachten over “Bonita-Loka gaat stoppen als stenen winkel en workshop paradijs”

 1. Wat dapper.
  Zo goed dat je je hart volgt en een manier zoekt om alles te combineren.
  Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst nog vele mooie dingen in petto heeft.

 2. Patricia Schoones

  Goedemiddag
  Geldt de uitverkoop ook als je online koopt?
  Jammer dat het winkeltje stopt. Veel succes verder
  Groet,
  Patricia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven