Knoop doorgehakt!

Al meer dan anderhalf jaar loop ik met plannen rond. Plannen die ik zo ontzettend graag uit zou willen voeren, maar waar ik steeds de tijd niet voor heb.

Iedere keer weer door iets anders. Soms staan grote activiteiten zoals beurzen in de weg, een ander x zijn het weer kleinere op het oog minder belangrijke zaken waarmee mijn tijd volloopt.

En nu heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga die plannen eindelijk tijd geven. Zodat ik prachtige dingen voor je kan gaan maken. Doordat ik deze keuze heb gemaakt zal dat wel ingrijpende verandering in de winkel en webshop tot gevolg hebben.

We gaan nl meer doen van wat wij leuk vinden. De Bonita-Loka stijl zal daardoor veel meer op de voorgrond komen te staan. Daardoor zal in het assortiment het een en ander aangepast worden. We houden de basis materialen waar we zelf graag mee werken en alle seizoensgebonden (prachtige) spullen gaan eruit.

Vandaar die giga verbouwingsuitverkoop! Sla je slag dus nog op die mooie materialen. Vanaf as zaterdag 25 mei van 9.00 - 14.00 worden alle kortingen verhoogd naar 25% en 50%. Dus zorg dat jij er vroeg bij bent, dan heb je nog alle keuze! Kun je niet wachten tot zaterdag, dan kun je hier vast online kopen.

Ook zullen we vanaf 1 juni andere openingstijden hebben: woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Dit zorgt ervoor dat ik tijd heb om aan mijn andere plannen te gaan werken. Achter de schermen wordt al hard gewerkt en ik zal zo blij zijn als ik straks eindelijk kan verklappen waarmee ik bezig ben geweest voor je!

Hele fijne week!

Liefs Ester

PS:
Ben je op zoek naar een makkelijk, "verstand op 0 en haken maar" projectje?

1: De 100 kleuren deken is absoluut zo'n project! Bekijk hem hier.

2: Een klein project wat uiteindelijk groot wordt is ook heel handig als je lekker buiten zit. Dan is bijvoorbeeld de Ibiza deken een super geschikt project. Bekijk hem hier.

3: Of de babydeken in snoeperige kleurtjes. Die zie je hier.

1 gedachte over “Knoop doorgehakt!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven