December; de maand van VEEL

Het einde van het jaar vliegt dichterbij. De decembermaand. Je kent het wel. De maand van VEEL

Veel verplichtingen
Zoals Sinterklaas en Kerst, Oliebollen, gezellig met alle (schoon)familie samenzijn, koken, cadeaus inkopen, surprises en gedichten.....

Veel drukte
Sinterklaas op school en de sportclub, eindejaar feestje op je werk, kerstviering op school en kinderen die hieperdepiep worden van deze stressvolle periode.

Veel om over na te denken
Hoe was het afgelopen jaar voor je. Wat wilde je uit dit jaar halen en heb je dat gehaald?

Veel wensen voor het komend jaar
Wat wil je voelen, meemaken, leren, ontwikkelen, bereiken in 2020?

Veel twijfel
Ben je wel goed bezig? Op je werk, het opvoeden van je kinderen, gun je jezelf wel genoeg tijd, zorg je wel goed voor je lichaam, waar haal je eigenlijk je energie vandaan.

Kortom: Een overload aan prikkels die zich langzaam en ongemerkt hebben opgebouwd de afgelopen maanden waar je nu doorheen moet.

Wat leidt tot vermoeidheid, slapeloosheid, niet productief zijn, van de hak op de tak springende gedachten en een super kort lontje.

Of voel je je juist onzeker, twijfel je over de richting waarop je wilt gaan of heb je het gevoel dat je met het laatste restje energie deze laatste maand door moet komen en hunker je naar de kerstvakantie.
Nou, je bent zeker niet de enige! We horen dit van veel van onze klanten.

Vraag jezelf eens af waar jij energie vandaan haalt. Welke activiteiten zijn dat. Lekker buiten wandelen, met een rustig muziekje op de achtergrond op de bank zitten handwerken, een potje boxen in de sportschool, of is het iets heel anders waar je van oplaad?

Het is fijn om te weten waarvan jij weer in balans komt. Probeer dit wat meer te plannen in je agenda.

Handwerken heeft me onwijs geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen.


Handwerken heeft me onwijs geholpen om meer rust te krijgen in mijn hoofd. Terwijl ik ermee bezig ben, ben ik meer in het hier en nu aanwezig. Ik kan dichter bij mijn gevoel komen en kan nu meer genieten van de mooie dingen om me heen. Ik ben er een leuker mens door geworden! Dat gun ik jou ook! En daarom heb ik een online workshop punchen ontwikkeld. 

Eén van de grote voordelen van een online workshop is dat je zelf bepaald wanneer je het doet. Lekker op je eigen gemakje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven