Nieuw richting van Bonita-Loka!

Een paar maanden geleden vertelde ik al dat Bonita-Loka een andere richting op gaat. De afgelopen tijd hebben die ideeën zich uitgekristalliseerd. En nu dat ze duidelijker aan het worden zijn, wordt het ook tijd om je daar over in te vertellen.

Bonita-Loka staat voor mooie kwaliteit, vrolijk, kleurrijk en met een kleine knipoog naar de vintage stijl. Spullen en ontwerpen waar je een glimlach van op je gezicht krijgt en je hart een spongetje maakt. We gaan naar terug naar onze roots. Terug naar onze eigen Bonita-Loka stijl. Daar worden we toch het meest blij van.

We houden van handwerken in brede zin. Borduren, haken, breien, punchen, noem maar op. En dat zal zo blijven.

Daarom stoppen we met hele prachtige (borduur) garens, stoffen, fournituren en hobby materialen. We hebben nog veel van die prachtige spullen in de winkel en webshop liggen. Sla dus zeker nog hier je slag nu het nog kan!

We houden het bij basis materialen die we zelf graag gebruiken in onze projecten. En die spullen zullen in onze webshop te koop blijven.

Daarnaast zijn we bezig om de Bonita-Loka Experience uit te rollen. Dit wordt een prachtig online platform vol magische handwerk momenten. Speciaal voor jou!

Zodat je niet dat hele eind naar ons toe hoeft te komen rijden, maar lekker vanuit je eigen tuin, vakantieadres, of waar dan ook. En op het moment dat het je het beste uitkomt met een drankje en een hapje wat je het aller lekkerst vindt aan een magisch handwerk moment kunt deelnemen.

We hopen eind deze maand de eerste workshop online te hebben. Daarna volgen er natuurlijk snel meer van deze magische handwerk momenten. Natuurlijk ben jij de eerste die het hoort!

Hele fijne dag!

Liefs Ester

PS:
Ben je op zoek naar een tof "mooi weer" project?

1: De 100 kleuren deken is een pracht project dat je lekker op de automatische piloot kunt haken! Bekijk hem hier.

2: De cameetjes zijn schattige vrolijke projectjes die het super goed doen op de kaft van een mooi boek of agendaMaak hier je keuze.

3: De Ibiza deken of de nostalgische babydeken is met haar blokken ideaal om mee onderweg (in de auto of in de tuin) te nemen.Bekijk beiden hier.

 4: Zoek je wat meer uitdaging en een prachtige driehoeksjaal? Dan is dit absoluut een project voor je. De roos driehoeksjaalbekijk hem hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven