Snoepjes winkel zonder calorieën

Ik leef graag in het nu, werkend aan de toekomst. Maar zo aan het eind van het jaar tussen het oliebollen bakken door en de laatste nummers van de top 2000 op de achtergrond, kan ik er niks aan doen en dwarrelen mijn gedachten terug over het afgelopen jaar.

Naast alle mooie workshops die we zelf organiseerden op het gebied van breien, haken, tunisch haken, borduren, handlettering, weven en naaien. Hebben we regelmatige de dames achter Mooi van Draad, Stipstijl, Handwerkjuffie, Adinda’s World, byClaire en Estique met de kleurenanalyse in het atelier mogen ontvangen. Massaal kwamen jullie hierop af en kregen we ontzettend veel complimenten over ons atelier. “Het is hier zo lekker licht, zo fris en jullie hebben zoveel hippe voorbeelden ter inspiratie liggen” krijgen we bijna dagelijks te horen.

Onze missie is om uit al het moois wat er op handwerkgebied te koop is de hipste spullen uit te zoeken en aan te bieden zodat we jouw zoektocht een stuk makkelijker maken. Als jij bij ons vol inspiratie de deur uit gaat, zijn wij helemaal tevreden!

Zonder het prachtige team achter Bonita-Loka hadden we natuurlijk niet zo’n mooi jaar kunnen hebben. Naast Carla, Evelien, Melis en Esmeralda heeft er een kleine wisseling plaats gevonden. Ilse gaat haar eigen pad en naaispecialist Gaby heeft het team verstrekt! Ieder met haar eigen specialiteit zodat we ook in 2018 een grote variëteit aan workshops kunnen aanbieden.

Wat was het een prachtig jaar! Maar natuurlijk hebben we ook voornemens voor het nieuwe jaar! We gaan we dit jaar ècht lijnen en sporten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven