Bewuste geluksmomentjes

Tientallen mensen creëren al rust in hun hoofd

    Ja! Ik wil graag meer 

rust in mijn hoofd!

            ... zodat ik meer VRIJHEID, PLEZIER en  LUCHTIGHEID in mijn leven zal ervaren

Voel je je vaak overweldigd door de eisen van het moderne leven? Heb je het gevoel dat je constant achter de feiten aan rent, zonder ooit echt te kunnen genieten van het moment? Het is tijd om die cyclus van stress en onrust te doorbreken en bewuste geluksmomentjes in je leven te verwelkomen.

Herken je dit?

  • Constante Stress: Je voelt je voortdurend gestrest en opgejaagd door de eisen van werk, familie en sociale verplichtingen.

  • Onrustige Gedachten: Je gedachten lijken nooit tot rust te komen. Je piekert over de toekomst, analyseert het verleden en vergeet soms gewoon te genieten van het hier en nu.

  • Verlies van Richting: Je hebt het gevoel dat je de grip op je leven verliest en dat je steeds verder verwijderd raakt van wat echt belangrijk voor je is.

  • Gebrek aan Voldoening: Ondanks al je inspanningen voel je je nog steeds niet vervuld. Je verlangt naar een dieper gevoel van tevredenheid en geluk


Stel je voor: een leven waarin je niet langer gegijzeld wordt door de eindeloze stroom van gedachten die je hoofd vullen met zorgen en stress.

Maar een leven waarin jij de touwtjes stevig in handen hebt en bewust kiest voor momenten van pure geluk, zelfs te midden van de chaos van alledag.

Dat is de belofte van de cursus "Bewuste Geluksmomentjes".

Nu tijdelijk maar 55 euro ipv 111 

Ja! Ik wil rust in mijn hoofd! 

  • Online video's vol uit leg en tips van Ester
  • Een werkboek met inspirerende oefeningen en versterkende affirmaties.
  • Bonus: 16 inspirerende links om verder te lezen, kijken of luisteren.  

Wat deelnemers over Bewuste Geluksmomentjes zeggen:

Door de inzichten in de cursus, ben ik bewust meer tijd aan zelfzorg gaan inplannen. Dit heeft zo'n groot verschil gemaakt in ons gezin! Bizar gewoon!

Annelies

Ik ben me bewust van mij gedachten en met de tools die je in de cursus geeft, kan ik nu zelf bepalen of ik er aandacht aan geef of niet! Het is een cursus die iedereen zou moeten doen!

Vera

Nu dat ik me bewust ben van waar mijn perfectionisme vandaan komt, kan ik het loslaten, en gun ik mezelf elke dag een bewust handwerkmoment. 

Frederiek

Veel gestelde vragen

Hoe lang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 6 online modules. Je bent ongeveer 5 uur bezig met het bekijken van de video's. Bij een aantal modules zitten opdrachten. Deze staan ook in het werkboek. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent.

Hoe werkt de cursus?

Na aanschaf van jouw ticket krijg je een mailtje met daarin jouw inloggegevens. Daarmee kun je inloggen en zie je de training staan.

Hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt levenslang toegang. Dat betekent dat je toegang krijgt zolang ik de cursus aanbied. Mocht er op een bepaald moment een reden zijn dat ik stop, dan geef ik dat ruim van tevoren aan zodat je alle kans hebt de stof voor jezelf op te slaan.

Ik handwerk niet, kan ik meedoen?

Zeker! Het gaat om de momenten die je voor jezelf kunt creëren waar je uit je hoofd gaat, dat kan ook klussen (in huis of aan een auto), tuinieren of kokkerellen zijn. De focus van de cursus ligt op hoe onze gedachten werken, waar onze waarden en normen vandaan komen en hoe we die als we willen, kunnen veranderen.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

Je kunt je vraag via de mail naar info@bonita-Loka.nl mailen. Ik probeer ze binnen een werkdag te antwoorden.

Over Ester

Ook al had ik de leukste winkel van Nederland en België, toch liep ik eind 2018 tegen een burn-out aan. Voor de 2de keer (!!) in mijn leven besefte ik dat ik echt tijd moest maken om zelf creatief bezig te zijn. Ik leefde totaal op de automatische piloot. Ik zat zoveel in mijn hoofd dat ik niet meer kon voelen waar ik nu blij van werd. 

Vanaf dat moment ben ik gedoken in persoonlijke ontwikkeling en heb ik zoveel over mezelf geleerd! Ik had van veel ervan graag gewild dat ik het eerder wist! Ik was zover van mezelf verwijderd, draaide mijn leven op de automatische piloot, stond voor iedereen klaar en vergat mezelf. In mijn coachingspraktijk zie ik dat er ontzettend veel vrouwen zijn die met hetzelfde struggelen. Ik gun jullie allemaal de informatie die ik zo graag eerder had gehad! Het is namelijk helemaal niet ingewikkeld, je moet het alleen wel weten.

Scroll naar boven